Voor natuurgeneeskundig therapeut Christien Andriesen is een begrijpelijke, en goed vindbare website heel belangrijk. Veel mensen die met klachten rondlopen, denken niet direct aan een voetreflexmassage, terwijl zo’n behandeling heel effectief is, weet ik inmiddels uit eigen ervaring. De website is er gekomen, en mijn klacht is weg. 

Christien is een nuchtere dame, van huis uit econoom. Een dame die met beide voeten op de grond staat en weet wat ze doet. Ze zet met acupressuur biochemische processen in je lijf op gang. Zo zorgt ze ervoor dat je weer in balans komt waardoor je lijf zich herstelt. Daar hoort een nuchtere website bij. Die gewoonweg uitlegt hoe voetreflexologie en acupressuur werkt.

IncorporaSana natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde simpel verteld

Om de natuurgeneeskunde te doorgronden wilde ik het begrijpen. Daarom heb ik ook een paar behandelingen ondergaan, met de nodige toelichting van Christiens zijde. Het mooie was dat ik zo het systeem van meridianen (energiebanen) kon vatten én dat ik ook – tot mijn verrassing – erachter kwam dat dat ‘gekneed aan mijn voeten’ echt mijn pijn in mijn rug verminderde.

Triggeren om alternatief uit te proberen

Ik behoor ook tot de groep mensen die ze graag helpt. Mensen die niet van nature een alternatief zoeken voor de huisarts of fysiotherapeut bij blijvende klachten. Dus ik kon me makkelijk inleven in haar doelgroep en het verhaal zo vertellen dat het mensen zoals ik triggert. Wat let je om het een keer te proberen? Je zult versteld staan!

Veel uitdrukkingen gestoeld op natuurgeneeskunde

Het resultaat is een fraaie, en goed gevonden website (met een nieuw logo) op basis van uitdrukkingen in onze taal. Deze vinden hun hun oorsprong vinden in de geneeskunde van onze voorouders – toen de farmacie nog niet alles bepaalde.  Weet je waar ‘Als ik eens goed mijn gal kon spugen!’ vandaan komt? Bekijk de website en weet dan ook gelijk waartoe opkroppen van gevoelens kan leiden.

Dank Identim voor de passende vormgeving en WS voor het bouwen de website.