Onze projecten

De Wageningse Lente, met de focus op verduurzaming, bestaat sinds januari 2020. Echter we werken al jaren succesvol voor het onderwijs, de bouw, vitale infra, geo-ICT, energiebesparing, circulaire economie, food, agro en niet te vergeten voor de stad Wageningen. Zie hieronder diverse cases die we de afgelopen jaren in het domein duurzaamheid hebben gedaan.

AlleBouwsectorCultuurEnergiebesparingFoodsectorGezondheidMobiliteitOnderwijsOverheidRetailTechnologie

Momentje!
Cases ophalen..
Delfstoffenwinning
Dekker is een duurzaam zandwinningsbedrijf met maatschappelijke impact. Wij helpen Dekker aan een groter bereik buiten de grondstoffenbranche. Inzet: contentmarketing, pr, social media en webcare.
Energiebesparing industrie
Om verspilling tegen te gaan hebben we informatieve campagnes ontwikkeld voor industrie waar met perslucht en koeling wordt gewerkt. Inzet: banners, advertorials in e-nieuwsbrieven, website-content, brochures.
Wageningen UR
Diverse onderzoeken naar mate van doorstroming van wetenschappelijke kennis naar de maatschappij. Van beleidsondersteunende onderzoeken van LNV, waaronder Biobased Economy en energietransitie.
Locatie-intelligentie
Voor Geodan gewerkt aan awareness van locatiegebaseerde oplossingen voor het verbeteren van onze leefomgeving: windmolenplanner, smartcity, VR, toekomstscenario's , veiligheidssysteem ProRail, smart-grids, ontsluiting data voor duurzame energie.
VR-experiment
We hebben virtual reality ingezet voor een integrale visie op toekomstig Wageningen. Deelnemers van gemeenteraad, ondernemers, universiteit en provincie Gelderland wandelden in 3D van Stadsbrink tot stadsgracht en ervoeren 2 toekomstscenario's.
Energiebesparing bedrijfsleven
Ruim 2 jaar voor Energiecentrum MKB ondernemers gestimuleerd tot energiebesparing, zoals vastgelegd in Duurzaamheidsakkoord. Inzet via informatie op de website, brochures, online tools, omnichannelcampagnes, e-mailmarketing, radiocommercials en pr.
Slow Food
Voor de Wageningse foodinnovator Evenaar hebben we het merk Casa Foresta ontwikkeld. De groeibaaltjes van diverse soorten paddestoelen zijn inmiddels in delicatessenzaken in Nederland en UK te koop. Inzet: merkontwikkeling.
Kringloop Rataplan
Voor Rataplan, een keten van 24 kringloopwinkels, hebben we diverse acties ontwikkeld voor hun winkels, de landelijke kringloopdag en acties om meer goede spullen binnen te krijgen. Inzet: website, social media, banners en flyers.
Circulair gebruik
Locatietheatergroep de Waterlanders heeft met oud-ijzer een prachtige voorstelling 'Tocht' gemaakt die wij mochten promoten in Amsterdam en Wageningen. Inzet: branding, strategie, pr.
Natuurvoeding
Goed Gevoed geeft advies over gezonde en duurzame voeding en doet dat aan de hand van kooklessen in de gezondheidszorg. Een mooi bedrijf dat wil groeien. Inzet: business development, communicatiestrategie, website.
Plastic afval
De Plastic Soup Surfer vraagt met stunts actie voor het afvalprobleem en het invoeren van statiegeld voor petflessen. Wij hebben hem onthaald en een platform op een festival gegeven. Inzet: pr, social media.
Kringloopwinkels
KringloopCentrale Eemnes-Huizen is net als andere kringloopwinkels al jaren een voorloper in de circulaire economie. Nu ontdekt door het grote publiek maakt het bedrijf een snelle groei door en is toe aan professionaliseringsslag. Inzet: (online) marketingstrategie en branding.
De Bijenkorf
Soms heeft een mooie school een extra zetje nodig. En als dat een nieuwe duurzame school is, is dat een vette uitdaging. Inzet: marketingstrategie, conceptonwikkeling, pr, website, facebook-ads, e-malmarketing, buzz-marketing.
Digitale ontsluiting omgevingswet
Voor Geodan een vergunningen-app (met locatie-intelligentie) voor de bouwsector gelanceerd. Leadgeneratie via website en multichannel campagnes. Inzet: strategie, SEA, SEO, display, social, contentmarketing en e-mail marketing.
Meer balans
Hoe maak je natuurgeneeskunde laagdrempelig? Meer balans van lichaam en geest, met minder stressklachten. Dat was onze uitdaging voor IncorporaSana, praktijk voor natuurgeneeskundige therapie. Inzet: branding en website.

Wil jij ook meer impact?